Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Aanhouding in onderzoek Rolex-overvallen in Amersfoort

Amersfoort – Aanhouding in onderzoek Rolex-overvallen in Amersfoort

Al enkele maanden verricht de politie onderzoek naar diverse overvallen en pogingen daartoe in Amersfoort. Maandag 17 oktober kon de politie een 17-jarige jongen uit Amersfoort aanhouden. De verdachte wordt verdacht van betrokkenheid bij één van deze zaken.

#foto betreft een stockfoto

Overval Opticien 15 juni
Het onderzoek startte nadat op woensdag 15 juni van dit jaar een echtpaar van een opticien in Amersfoort werd overvallen. Het onderzoek dat werd ingesteld, leidde van de zomer tot aanhouding van een 15- en 17-jarige verdachte. Maandag 17 oktober kon de politie een derde verdachte aanhouden. Deze 17-jarige verdachte is na een aantal dagen hechtenis en verhoor heengezonden, maar blijft wel verdachte in het onderzoek.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…