Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Rotterdam – Getuigen gezocht – portiek beschoten Goudse Rijweg

Vanochtend rond 05.30 uur ontdekte een bewoner van de Goudse Rijweg meerdere kogelinslagen en –hulzen bij het portiek. De politie zoekt getuigen.

Vooralsnog is het niet duidelijk wanneer er precies geschoten is. Niemand raakte gewond.
Bij het ontdekken van de kogelinslagen en –hulzen, is er direct een onderzoek gestart. Agenten doen een buurtonderzoek en de Forensische Opsporing kwam om sporenonderzoek te verrichten.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk daarbij ook aan dashcam beelden of videodeurbelbeelden)? Dan komen wij graag in contact met u via één van de manieren vermeld onderaan deze pagina.

Wees een held, voorkom geweld.
Daders van schietpartijen schuwen het gebruik van geweld niet. Daders van schietpartijen kunnen opnieuw toeslaan. Voorkom slachtoffers en help de straten veilig te houden, help ons de daders van schietpartijen aan te houden door informatie en beelden te delen als u deze heeft.

Melden kan ook vertrouwelijk of anoniem
Informatie kunt u delen via de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070 of via politie.nl. U kunt uw informatie en beelden ook vertrouwelijk delen via het Team Criminele Inlichtingen (TCI). Zij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk. 088 – 661 77 34. Ook kunt u anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Help schietincidenten voorkomen
Heeft u weet van een vuurwapen, meld het! Zo voorkomen we nieuwe schietpartijen. Als door uw tip een vuurwapen in beslag kan worden genomen, komt u in aanmerking voor maximaal €750,- tipgeld. Uw tip wordt vertrouwelijk behandeld door TCI. Zij beschermen uw gegevens. Bel de TCI tipgeldlijn: 06-33236432.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…