Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Steekincident het Singel; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Steekincident het Singel; politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident die in de nacht van donderdag 11 augustus op vrijdag 12 augustus rond 00.45 uur heeft plaatsgevonden op het Singel. Het slachtoffer, een 29-jarige Amsterdammer, werd hierbij in zijn rug gestoken en is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een 26-jarige Amsterdammer werd even later aangehouden.

Voorafgaand aan het steekincident, heeft vermoedelijk een conflict plaatsgevonden tussen een taxichauffeur (verdachte) en een passagier (slachtoffer). Wat de exacte oorzaak van dit conflict en het uiteindelijke steekincident is geweest, is nog onduidelijk. De recherche heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M. via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.
2022168204

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…