Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Onderzoek naar ernstig ongeluk Voermanweg

Rotterdam – Onderzoek naar ernstig ongeluk Voermanweg

Op de Voermanweg is gisteravond een ernstig ongeluk gebeurd. Het slachtoffer raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis. Agenten van de verkeersongevallendienst (VOA) doen onderzoek naar de aanrijding.

Rond negen uur kwam er bij de politie melding binnen van een ernstig ongeluk op de Voermanweg. Mogelijk is de snorfietser door rood gereden waarna hij werd geschept door een auto. daarna werd hij door een andere auto overreden. Het slachtoffer is met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht en ligt momenteel nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Het onderzoek gaat vandaag verder. Heeft u informatie over het ongeluk van gisteravond, dan kunt u dat melden via 0900-8844.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na gewelddadige straatroof Havenspoorpad

De politie zoekt getuigen van een straatroof op het Havenspoorpad in Rotterdam-Zuid. Daarb…