Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Woning Ypenburgstraat beschoten, wie weet meer?

Rotterdam – Woning Ypenburgstraat beschoten, wie weet meer?

Zaterdagmiddag schrokken de bewoners van een woning aan de Ypenburgstraat in Rotterdam omdat het raam in hun woonkamer opeens werd ‘ingetikt’. Later bleek er met hagel op het raam te zijn geschoten. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Het moet zo ongeveer om kwart over vier ’s middags die zaterdag 23 november gebeurt zijn. In het raam zat een gat en op de vloer van de woonkamer lagen kleine, metalen balletjes. Mogelijk heeft iemand met een luchtbuks op het raam geschoten. De politie wil graag de dader(s) achterhalen en hoopt dat iemand getuige is geweest van de beschieting.

Heeft u iets verdachts gezien die zaterdag 23 november rond 16.15 uur op de Ypenburgstraat in Rotterdam? Bel dan 0900-8844 en vraag naar de opsporing van district Rijnmond-Noord.  Of laat uw tip achter onder deze pagina.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…