Home Zuid-Holland Rotterdam Driebergen, Rotterdam, – Grote ‘facilitator’ van katvangers aangehouden

Driebergen, Rotterdam, – Grote ‘facilitator’ van katvangers aangehouden

De politie heeft dinsdag 24 september 2019 in Rotterdam twee mannen aangehouden in een onderzoek met betrekking tot katvangers. Een 31-jarige inwoner uit die stad met de Roemeense nationaliteit wordt verdacht van mensenhandel en oplichting en een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met de Roemeense nationaliteit, die in de woning van de eerste verdachte werd aangetroffen, wordt verdacht van oplichting.

Landelijke Eenheid

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht beroving onder bedreiging van een vuurwapen

Gisteravond, even voor 00.00 uur, is een jongen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd…