Home Zuid-Holland Rotterdam Driebergen, Rotterdam, – Grote ‘facilitator’ van katvangers aangehouden

Driebergen, Rotterdam, – Grote ‘facilitator’ van katvangers aangehouden

De politie heeft dinsdag 24 september 2019 in Rotterdam twee mannen aangehouden in een onderzoek met betrekking tot katvangers. Een 31-jarige inwoner uit die stad met de Roemeense nationaliteit wordt verdacht van mensenhandel en oplichting en een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met de Roemeense nationaliteit, die in de woning van de eerste verdachte werd aangetroffen, wordt verdacht van oplichting.

Landelijke Eenheid

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Regio Den Haag – Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Heb je hart voor de maatschappij en wil je ook in je vrije tijd bijdragen aan een veiliger…