Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Voetballers Zwarte Pijl scoren ook buiten het veld

Rotterdam – Voetballers Zwarte Pijl scoren ook buiten het veld

Voetballers van voetbalvereniging Zwarte Pijl wisten zondag 29 september niet alleen in het veld te scoren, maar maakten ook buiten het veld het verschil. Zij overmeesterden een gewapende overvaller die rond 16.45 uur een tankstation aan het Prinsenlaan trachtte te overvallen.

De 54-jarige Rotterdam betrad rond 16.45 uur het tankstation, sprong over de balie en bedreigde de aanwezige medewerkster met een mes. Hierbij raakte het 61-jarige slachtoffer lichtgewond. De man deed een greep in de kassa en wilde vervolgens het tankstation verlaten. In zijn vlucht kwam de man echter vast te zitten tussen de schuifdeuren van het tankstation die op het moment dat de man wilde weglopen, dichtgingen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee personen aangehouden voor poging woninginbraak Westhovenplein

Een minderjarige jongen en een man zijn vrijdag 13 december rond 20.15 uur aangehouden op …