Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Onderzoek naar overval fietsenwinkel Bergselaan

Rotterdam – Onderzoek naar overval fietsenwinkel Bergselaan

Een winkelier kreeg donderdagochtend de schrik van zijn leven toen hij twee overvallers over de vloer kreeg. Gelukkig raakte hij niet gewond, maar de overval had veel impact. Het regionaal team overvallen is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden.

De overvallers kwamen rond tien voor elf vanochtend binnen, bedreigden de man en gaven hem een duw. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val. Op dat moment deed een van de manneneen greep in de kassalade. Met dit geld en nog wat andere spullen uit de winkel, verlieten de overvallers het pand. Het duo vluchtte in de richting van de Schieweg / Gordelweg.

De politie trof de daders niet meer in de omgeving aan. Rechercheurs van het overvallenteam gaan nu aan de slag met het uitkijken van eventuele camerabeelden, het uitlopen van getuigenverklaringen en een buurtonderzoek. Heeft u belangrijke informatie voor de rechercheurs? Schroom dan niet om ons te bellen! Dat kan via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…