Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Postbezorger overvallen in Eindhoven

Eindhoven – Postbezorger overvallen in Eindhoven

We doen momenteel onderzoek naar een overval op een postbezorger die vanmorgen heeft plaatsgevonden op de Van Ennettenstraat in Eindhoven. We komen graag in contact met getuigen. Een voorbijgangster, die met de bezorger heeft gesproken kort na de overval vragen we in het bijzonder om contact met ons op te nemen.

Een postbezorger is vanmorgen op de Van Ennettenstraat in Eindhoven rond 09:00 uur overvallen door een onbekende man van ongeveer 20-25 jaar oud. De man dreigde dat hij de bezorger neer zou steken en hij heeft de postbezorger tegen het hoofd geslagen. De overvaller is er met een pakketje van 20 bij 30 cm vandoor gegaan in de richting van het Sint Amanduspad, dat vervolgens uitkomt op de Sint Otgeruslaan. Misschien hebt u iets gezien, neem dan contact met ons op. De postbezorger bleef verder ongedeerd. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…