Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man met vuurwapen aangehouden dankzij doortastend optreden van NS personeel

Rotterdam – Man met vuurwapen aangehouden dankzij doortastend optreden van NS personeel

Personeel van de Nederlandse Spoorwegen heeft dinsdagavond een 35-jarige Dordtenaar aangehouden op het Centraal Station in Rotterdam. Hij had een pistool bij zich, een zogenaamd gaspistool. Hier kun je patronen met CS-gas mee schieten.

Rond middernacht zag het NS personeel, afdeling Veiligheid en Service, dat de Dordtenaar met iemand meeliep door de toegangspoortjes zonder uit te checken. Een medewerker sprak de verdachte aan waarop de verdachte een wapen trok en op de medewerkers richtte. De 35-jarige man ging er vandoor en gooide het gaspistool op de grond. De NS-medewerkers overmeesterden de 35-jarige Dordtenaar en sloegen hem in de boeien. Gealarmeerde politiemensen arresteerden de verdachte en namen hem mee naar het bureau waar hij is ingesloten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte steekincident Herenstraat aangehouden

De politie heeft zondagmorgen 24 juni een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden na een ste…