Home Zuid-Holland Rotterdam Khalid Sinouh en Sparta Rotterdam uit elkaar

Khalid Sinouh en Sparta Rotterdam uit elkaar

Sparta Rotterdam en Khalid Sinouh zijn overeengekomen dat de arbeidsovereenkomst per direct wordt ontbonden. De 39-jarige doelman speelde afgelopen seizoen 38 competitiewedstrijden en 5 wedstrijden in de Jupiler Play-Offs. Khalid Sinouh kan zich nu richten op een nieuwe stap in zijn loopbaan. Bij Sparta Rotterdam traint Tim Vincken vanaf maandag mee met de A-selectie. De 27-jarige buitenspeler kwam vorig seizoen uit voor De Graafschap en is op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij de Kasteelclub mag hij zijn conditie op peil houden in afwachting van een nieuwe club.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Maaltijdbezorger overvallen nabij Schollebos

Drie mannen met een mes overvielen vrijdagavond een maaltijdbezorger op de grens van Rotte…