Home Zuid-Holland Rotterdam Man aangehouden voor bedreiging met vuurwapen

Man aangehouden voor bedreiging met vuurwapen

Maandagmiddag om ongeveer 13.15 uur is door de politie een man aangehouden als verdachte van bedreiging met een vuurwapen. De politie kreeg een melding dat aan de Hillelaan in Rotterdam, vlak bij het Metrostation Rijnhaven, een man door twee andere mannen werd bedreigd met een vuurwapen.

Toen de politie aankwam bleken de verdachten reeds te zijn verdwenen. Onderzoek in de omgeving en het verspreiden van een signalement leidde naar een café aan de Putselaan. Daar werd één van de verdachten aangehouden. Het ging om een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Korte tijd later werd in het café een vuurwapen gevonden door het personeel. De politie werd gebeld en het vuurwapen werd veiliggesteld en in beslag genomen.

De tweede verdachte is waarschijnlijk weggelopen in de richting van de Tweebosstraat. Naar hem is een nader onderzoek ingesteld.

 

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…