Home Zuid-Holland Rotterdam Fransmannen hebben anderhalve kilo softdrugs in auto

Fransmannen hebben anderhalve kilo softdrugs in auto

Drie Franse mannen zijn woensdagavond rond 21.40 uur aangehouden op de Rotterdamse Goereestraat nadat in hun voertuig een 1.5 kilo softdrugs werd aangetroffen. Agenten controleerden woensdagavond de bestuurder van een Frans voertuig en roken direct een sterke henneplucht. Op de vraag of ze verdovende middelen bij zich hadden gaf de bestuurder de agenten een zakje hennep dat achter de zonneklep zat. Dat leek geen verklaring voor de sterke lucht uit het voertuig en dus doorzochten agenten de auto. Onder de bijrijder- en bestuurdersstoel werden twee grote zakken hennep aangetroffen met een uiteindelijke inhoud van 1.5 kilo.

Hierna werden behalve de bestuurder ook de twee andere inzittenden aangehouden. Het gaat om drie in Frankrijk woonachtige mannen van 24 (2x) en 33 jaar oud.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…