Home Zuid-Holland Rotterdam Overval winkel aan het Maltaplein

Overval winkel aan het Maltaplein

Aan het Maltaplein in Rotterdam vond maandagmiddag een overval op een textielwinkel plaats. Hierbij raakte niemand gewond. Rond het middaguur stapte de overvaller de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkerster met een mes. Zij moest de kassa openen, waarna hij een greep deed in de lade. Hij deed zijn buit in een plastic tas en ging er vervolgens lopend vandoor.

De medewerkster, alsook de enige klant, raakte bij de overval niet gewond. Na de overval, werd direct de drie-ringenaanpak in werking gesteld. Meerdere eenheden zetten de omgeving af en gingen op zoek naar de dader. Deze werd uiteindelijk niet meer gevonden.

 

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…