Home Zuid-Holland Rotterdam Woninginbrekers aangehouden in Nesselande

Woninginbrekers aangehouden in Nesselande

Dankzij een alerte buurtbewoner heeft de politie zaterdagavond drie woninginbrekers aangehouden in de Rotterdamse wijk Nesselande. Even na 22.00 uur hoort een buurtbewoner gebonk in een tuin van een woning aan de Laan van Avant-Garde. Kijkend door het raam ziet hij twee personen in de tuin rommelen aan de deur. De buurtbewoner alarmeert direct de politie.

Wanneer de toegesnelde agenten aankomen, zien zij net twee mannen de straat over steken die voldoen aan het opgegeven signalement. Ook heeft één van de mannen gereedschap in zijn handen. De mannen worden aangehouden. Op de rotonde bij de Laan van Magisch Realisme hebben agenten nog een derde man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…