Home Zuid-Holland Rotterdam Terug naar de kust in het oude Luxor

Terug naar de kust in het oude Luxor

Het boek Terug naar de kust van Saskia Noort is een psychologische thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten. Beleef het spannende verhaal nu in het theater! Op donderdag 25 april staat Terug naar de kust op de planken van het oude Luxor Theater in Rotterdam. Terug naar de kust gaat over een alleenstaande moeder die wordt bedreigd en daarom besluit met haar kinderen bij haar zus die aan de kust woont, onder te duiken. Tien jaar geleden schreef Saskia Noort het boek. Daarna kwam de film en nu is er een toneelbewerking met een geweldige cast onder wie Kim Pieters (Julia’s Tango, ONM), Miryanna van Reeden (Julia’s Tango, ONM, Liever Verliefd) Cas Jansen (Lek, All Stars) en Vincent Croiset (Verborgen gebreken, Wat als?).

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…