Home Zuid-Holland Rotterdam Man met vuurwapen aangehouden

Man met vuurwapen aangehouden

Een oplettende agent in burger heeft donderdag 4 april op de Wolphaertsbocht in Rotterdam een man aangehouden met een vuurwapen op zak. De man stapte rond 7 uur ’s avonds uit een auto op de Pleinweg en viel op door zijn gedrag. Zo trok hij een capuchon van zijn trui over zijn hoofd vlak voordat hij een winkel binnen liep. De agent zag ook dat de man een vuurwapen had, waarop hij direct assistentie heeft gevraagd. Met een benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachte is de man aangehouden toen hij uit de winkel kwam. Hierbij is een waarschuwingsschot gelost. Het vuurwapen van de 30-jarige Rotterdammer is in beslag genomen. De man zit nog vast en wordt verhoord. De politie onderzoekt of de man mogelijk betrokken is geweest bij eerdere overvallen.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…