Home Zuid-Holland Rotterdam Vuurwapen aangetroffen in auto

Vuurwapen aangetroffen in auto

Politiemensen hebben woensdagmiddag, om ongeveer 16.30 uur, een vuurwapen gevonden in een auto aan de Bas Jungeriusstraat in Rotterdam. De agenten zagen de auto rijden en wisten dat de bestuurder een ‘bekende van de politie’ was. De bijrijder bleek geen autogordel te dragen. Zij gaven de bestuurder een stopteken en controleerde de gegevens van de beide inzittenden. Bij onderzoek in de auto vonden de agenten in het middenconsole een aantal XTC-pillen en onder de achterbank een vuurwapen.

Op dat moment zette de bestuurder het op een rennen. Hij kon echter achterhaald worden in de Den Hertigstraat door een politieman die toch écht sneller bleek. De 28-jarige bestuurder werd aangehouden, evenals zijn 24-jarige bijrijder.

Bij nader onderzoek in de auto werd ook nog een mes aangetroffen. Bij fouillering van de 28-jarige verdachte vond de politie ook nog verschillende soorten drugs. De twee zijn ingesloten.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…