Home Zuid-Holland Rotterdam Onderzoek naar twee overvallen in Rotterdam

Onderzoek naar twee overvallen in Rotterdam

De politie onderzoekt twee overvallen die op woensdagavond gebeurden. De eerste vond plaats om ongeveer 21.30 uur bij een winkel op de Sportsingel in Rotterdam. Twee mannen liepen daar een winkel binnen en dreigden met waarschijnlijk een vuurwapen. Ze gingen zonder buit weg en liepen in de richting van de trambaan.

De twee droegen zwarte jassen met capuchons en zijn ongeveer 25/30 jaar oud. Mogelijk is er nog een derde verdachte bij betrokken die eerder in de winkel kwam. Dat was een man van ongeveer 25 jaar, die een blauwe jas droeg. De tweede overval gebeurde om ongeveer 22.30 uur bij een shoarmazaak aan de Motorstraat. Daar waren ook twee verdachten die onder bedreiging van een vuurwapen een greep in de kassa deden. Zij gingen er met een geldbedrag vandoor. De ene verdachte is ongeveer 1.80 meter lang en droeg een lange jas en een muts. De tweede is 1.70 meter lang en had een jas met capuchon aan. Mogelijk reden deze overvallers weg in een auto maar dat is nog niet zeker.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…