Home Zuid-Holland Rotterdam Vijf verdachten aangehouden met twee gestolen scooters in Rotterdam

Vijf verdachten aangehouden met twee gestolen scooters in Rotterdam

Bij een kelderbox in de Slaghekstraat hebben politieagenten op zaterdagavond vijf jongens met twee gestolen scooters aangehouden. Drie jongens brachten de scooters naar de kelderbox, toen hun opvallende gedrag werd gezien door Cameratoezicht. Meteen gingen agenten ter plaatse om een onderzoek in te stellen. De agenten troffen de scooters en het trio aan, samen met nog twee andere Rotterdammers. Al snel bleek dat de scooters van diefstal afkomstig waren, waarop de vijf jongens van 16, 17 en 18 jaar oud werden aangehouden. Ze zitten vast op het politiebureau en worden verhoord. De politie heeft de zaak in onderzoek. De zaak kwam aan het licht dankzij Cameratoezicht.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…