Home Zuid-Holland Rotterdam Vijf verdachten aangehouden met twee gestolen scooters in Rotterdam

Vijf verdachten aangehouden met twee gestolen scooters in Rotterdam

Bij een kelderbox in de Slaghekstraat hebben politieagenten op zaterdagavond vijf jongens met twee gestolen scooters aangehouden. Drie jongens brachten de scooters naar de kelderbox, toen hun opvallende gedrag werd gezien door Cameratoezicht. Meteen gingen agenten ter plaatse om een onderzoek in te stellen. De agenten troffen de scooters en het trio aan, samen met nog twee andere Rotterdammers. Al snel bleek dat de scooters van diefstal afkomstig waren, waarop de vijf jongens van 16, 17 en 18 jaar oud werden aangehouden. Ze zitten vast op het politiebureau en worden verhoord. De politie heeft de zaak in onderzoek. De zaak kwam aan het licht dankzij Cameratoezicht.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam/Den Haag – De politie zoekt getuigen na ernstige mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen na de mishandeling van een 42-jarige Zuid-Amerikaanse …