Home Zuid-Holland Leiden Vermist – Michelle Stokkel

Vermist – Michelle Stokkel

De 32 jarige Michelle Stokkel is sinds 10 oktober 2023 omstreeks 08.45 vermist uit Leiden. Zij is het laatst gezien op de Albinusdreef in Leiden. Uit onderzoek is gebleken dat zij rond 11.00 uur op de Kerkstraat in Hilversum geld heeft opgenomen. Hierna is er geen spoor meer van Michelle. Zij is te herkennen aan 3 hechtingen aan de rechterzijde van haar gezicht. Mogelijk draagt zij een grote zwarte tas bij zich en een gele plastic zak (zie foto). Verder draagt zij een donkere broek met lichte stippen, een spijkerjack en een licht t-shirt.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…