Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Woningoverval Jacques Urlusplantsoen Leiden

Leiden – Gezocht – Woningoverval Jacques Urlusplantsoen Leiden

Op vrijdag 24 december 2021 omstreeks 18.00 uur vond er een woningoverval plaats op het Jacques Urlusplantsoen in Leiden.

Nadat er op de voordeur werd geklopt en de bewoner open deed, drongen er twee mannen de woning binnen. De bewoner werd meerdere malen geschopt en geslagen, waaronder tegen zijn hoofd. De bewoner werd vervolgens door één man in bedwang gehouden, terwijl de andere man verder de woning in ging.  De bewoner werd beroofd van diverse goederen, waaronder zijn iPhone, dure sieraden, tassen en parfumflessen. De iPhone, tassen en parfumflessen zijn later in de buurt teruggevonden, de sieraden niet. De daders verlieten na enkele minuten de woning. Onduidelijk is in welke richting zij zijn gegaan. Uit onderzoek bleek dat er drie mannen bij deze woningoverval betrokken waren. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…