Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Politie onderzoekt brandstichting auto

Leiden – Politie onderzoekt brandstichting auto

In de nacht van maandag op dinsdag 23 augustus trof de politie in de Lodewijk van Deijsselstraat een autobrand aan. De brandweer heeft de brand geblust. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Rond 04.00 uur ontving de meldkamer de melding van een autobrand. Nadat de brand was geblust, deden de brandweer en de politie samen onderzoek. Ze stelden vast dat de brand vermoedelijk is veroorzaakt door brandstichting. Het voertuig is weggesleept voor nader onderzoek.

Uw tips helpen

Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de brand? Of heeft u beelden die het onderzoek kunnen helpen? Bel dan 0900 8844 voor de politie of Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…