Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Getuigen gezocht na gewapende overval tankstation

Leiden – Getuigen gezocht na gewapende overval tankstation

De politie heeft zondagochtend 13 maart twee minderjarige verdachten aangehouden na een overval op een tankstation aan de Lammenschansweg. Het gaat om twee jongens van 13 en 14 jaar uit Voorschoten. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 06.25 uur kwam de melding binnen dat er een overval gaande was in het tankstation. De twee overvallers bedreigden hierbij een medewerker met een vuurwapen en een mes. De medewerker raakte hierbij niet gewond. De twee vluchtten vervolgens zonder buit het tankstation uit in de richting van het Betaplein. Na een korte zoekactie werden de twee verdachten in de omgeving van Polderpark Cronesteyn gezien en zij konden vervolgens direct worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Heeft u informatie?

De recherche doet op dit moment onderzoek en is op zoek naar getuigen die kunnen helpen bij het onderzoek. Hebt u informatie? Zag u iets verdachts in de omgeving van het tankstation in de ochtend van zondag 13 maart? Of hebt u camerabeelden uit de omgeving van bijvoorbeeld een videodeurbel? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

U kunt ook het onderstaande tipformulier gebruiken. Hier kunt u tevens camerabeelden aan toevoegen.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Verdachte van schietpartij Goudse Rijweg gezocht

Wat de precieze aanleiding was, is nog onduidelijk. Toch loopt begin september een woorden…