Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Gezocht – Overval Gall & Gall Leiden

Leiden – Gezocht – Overval Gall & Gall Leiden

Op vrijdag 28 februari 2020 rond 21.35 uur is de Gall & Gall aan de Hooigracht te Leiden overvallen.

Op dat moment waren er twee medewerkers en een klant aanwezig in de winkel. De medewerkers moesten onder bedreiging van een vuurwapen de kassalade openen en de dader is er met een buit van ongeveer 500 euro lopend vandoor gegaanin de richting van de Oude Rijn. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze vervaller. Op de beelden is te zien dat de overvaller een baluwe tas in zijn handen heeft. Mogelijk is deze van de Albert Heijn. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…