Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Getuigen gezocht van aanrijding

Leiden – Getuigen gezocht van aanrijding

Een fietser raakte maandag 26 maart om 19.10 uur zwaargewond door een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Veluwemeerlaan met de Broekweg. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding en zoekt specifiek naar een andere fietser die kort daarvoor ook die kruising overstak.

Door nog onbekende oorzaak ontstond op de kruising een aanrijding tussen een fietser en een personenauto. Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer, een 21-jarige man uit Leiden, zwaargewond naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…