Home Zuid-Holland Leiden Leiden – Verdachte na steekincident aangehouden, politie zoekt getuigen

Leiden – Verdachte na steekincident aangehouden, politie zoekt getuigen

Een 22-jarige Leidenaar is dinsdagochtend 15 augustus aangehouden als verdachte van poging doodslag. De verdachte kreeg maandagavond op een groenstrook aan de 2e Binnenvestgracht, naast molen de Valk, ruzie met een andere man en stak hem met een scherp voorwerp.

Het 20-jarige slachtoffer uit Leiden zat maandagavond rond 22.50 uur met een aantal vrienden op het grasveld naast molen de Valk, toen hij ruzie kreeg met de verdachte. Tijdens deze ruzie ontstond een handgemeen waarbij het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn halsstreek gestoken werd. De verdachte vluchtte daarna in de richting van het centrum van Leiden. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. In de loop van dinsdagochtend is de 22-jarige Leidenaar aangehouden als verdachte van poging doodslag.

Getuigen gezocht
Omdat de toedracht nog niet geheel duidelijk is en de recherche nog een aantal vragen heeft, verzoekt zij getuigen die nog geen contact met de politie hebben gehad, alsnog contact op te nemen. Ook is de recherche op zoek naar camerabeelden. Hebt u informatie of beschikt u over camerabeelden, neem dan contact op met de districtsrecherche van Leiden via 0900-8844.

Laad meer Leiden
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…