Home Zuid-Holland Gouda Verdachte van diefstal brandstof aangehouden

Verdachte van diefstal brandstof aangehouden

De politie hield donderdag om 11.45 uur een 44-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van diefstal van brandstof. De politie kreeg van een getuige een melding die tien jerrycans met brandstof aantrof bij de Spoortunnel op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde. Een motoragent zag kort daarna op de Winterdijk een man lopen met twee jerrycans die hij verborgen had in een vuilniszak. De man werd hierop aangehouden. Nader onderzoek in de buurt leverde uiteindelijk vijftien jerrycans op met ongeveer 240 liter aan diesel. Drie jerrycans waren leeg. Het bedrijf waar de brandstof gestolen heeft aangifte gedaan.

Laad meer Gouda

Geef een reactie

Bekijk ook

Cel geëist voor jarenlang misbruik

Bijna vijf jaar lang werd een 22-jarige Goudse door haar stiefvader misbruikt. Vrijwel elk…