Home Zuid-Holland Den Haag Man mishandeld op de Loevesteinlaan

Man mishandeld op de Loevesteinlaan

Een 37-jarige Hagenaar werd zaterdag om 22.00 uur op de Loevesteinlaan mishandeld. De man liep nabij de Dalerveenstraat toen er plotseling een steen op zijn hoofd werd gegooid. Het slachtoffer viel op de grond en zag een onbekende man wegrennen in de richting van de Melis Stokelaan. Het slachtoffer werd met een hoofdwond vervoerd naar het ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De verdachte was gekleed in een blauwe stevige plastic-achtige jas met cappuchon.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…