Home Zuid-Holland Den Haag Aanhoudingen na bedreiging HTM-personeel

Aanhoudingen na bedreiging HTM-personeel

Maandagavond werden een 14-jarige en 37-jarige Hagenaar op de Laan van Wateringse Veld aangehouden voor bedreiging en belediging van beveiligers in de tram. Bij een controle rond 10 uur ’s avonds bleek een persoon geen geldigvervoersbewijs te hebben en werd hij uit de tram gezet. De 14-jarige Hagenaar – een vriend van de persoon zonder vervoersbewijs – was het hier niet mee eens en sprong een beveiliger om zijn nek en bespuugde en beledigde hem. Ook een 37-jarige Hagenaar bemoeide zich ermee en bedreigde en beledigde de beveiligers. Beide personen werden door de beveiligers staande gehouden. Agenten kwamen ter plaatste en hielden de Hagenaars aan. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…