Home Zuid-Holland Den Haag Oproep getuigen mishandeling

Oproep getuigen mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 22-jarige Hagenaar op zaterdag 6 april rond 15.00 uur in de Wouwermanstraat in Den Haag. Het slachtoffer was net uit de tram gestapt in de Wouwermanstraat en stond te wachten bij de tramhalte van tram 11 om verder te reizen. Ineens voelde hij een hevige pijn aan zijn been door een trap en viel hij voorover op de grond. Vervolgens werd hij getrapt en geslagen en sprong iemand op zijn been. Vermoedelijk is daarna één van de belager op het slachtoffer gaan zitten om te slaan en stond de andere verdachte te trappen. Dankzij omstanders die te hulp schoten en de mishandelaars van de 22-jarige Hagenaar aftrokken, kon het slachtoffer vluchten. Hij rende direct naar het politiebureau om zijn verhaal te doen. Hij liep letsel op aan zijn been en zijn hand en moest voor behandeling hiervan naar de dokter.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…