Home Zuid-Holland Den Haag Vrouw slachtoffer babbeltruc

Vrouw slachtoffer babbeltruc

Woensdagmiddag werd een 69-jarige Haagse vrouw slachtoffer van diefstal van haar bankpas en sieraden. Bij de woning van het slachtoffer aan de Stieltjesstraat werd rond 12.00 uur aangebeld door een vrouw die vertelde van de woningbouw te zijn. Zij wilde binnenkomen omdat er een lekkage zou zijn geweest. Eenmaal binnen glipte vermoedelijk een tweede persoon naar binnen. Deze wist onder meer geld, de bankpas en sieraden mee te nemen. Kort daarop vertrok de vrouw met de mededeling dat de woningbouw nog contact op zou nemen. Later bleek dat de vrouw slachtoffer was van diefstal en dat inmiddels geld van haar rekening was opgenomen.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Vrouw, leeftijd circa 30 jaar, lengte circa 1.50 meter, blanke huidskleur, gezet postuur, half lang – mogelijk blond – haar tot op de schouders. De vrouw was gekleed in een half lang jasje en lange broek. Zij sprak vloeiend Nederlands.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …