Home Zuid-Holland Den Haag Mannen aangehouden voor mishandeling

Mannen aangehouden voor mishandeling

Agenten hielden dinsdag twee Hagenaars aan op verdenking van zware mishandeling van een plaatsgenoot. De agenten kregen om 15.45 uur de melding dat er op de Mijtensstraat iemand in zijn woning was belaagd door een aantal mannen. In de woning troffen zij een 28-jarige Hagenaar aan die verklaarde dat vier mannen hem zojuist in zijn woning overvallen en mishandeld hadden. Terwijl ambulancepersoneel zich bekommerde om het slachtoffer, hoorden de agenten stemmen op de trap. Omdat de mannen voldeden aan het door het slachtoffer opgegeven signalement, werden zij aangehouden. Een van hen bleek met de zaak niets te maken te hebben, de andere twee, 20 en 45 jaar, zijn ingesloten op het politiebureau. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…