Home Zuid-Holland Den Haag Aanhouding na mishandeling

Aanhouding na mishandeling

Een 21-jarige man uit Soest werd in de vroege zondagochtend aangehouden op het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Hij zou een 24-jarige man uit Den Haag met een glas tegen het hoofd hebben geslagen. De Hagenees liep hierdoor een flinke hoofdwond op. Beiden waren in een horecagelegenheid toen de Soestenaar het glas op het hoofd van de 24-jarige kapot sloeg. Gewaarschuwde politie hield de verdachte aan. Het slachtoffer ging ter controle naar de dokter. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …