Home Zuid-Holland Den Haag Getuigen gezocht van straatroof op Sirtemastraat

Getuigen gezocht van straatroof op Sirtemastraat

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op dinsdag 12 maart op de Sirtemastraat. Een 22-jarige vrouw uit Den Haag liep omstreeks 21.30 uur ter hoogte van de Mr. Schabergschool toen zij een duw tegen haar schouder kreeg van een jongen. De vrouw viel op de grond waarna de jongen de tas wist weg te trekken en ermee vandoor te gaan. De jongen rende weg richting het Kortenbos. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalement:
jongeman
blauwe jas met capuchon
slank
tenger postuur
1.60 m
leeftijd ongeveer 16 jaar

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…