Home Zuid-Holland Den Haag Wisseltruc gouden ketting

Wisseltruc gouden ketting

De politie waarschuwt voor een wisseltruc waarbij een onbekende met een smoes nep-sieraden bij mensen om doet en vervolgens het échte sieraad steelt. Een 73-jarige Haagse werd dinsdag rond 14.00 uur op de Laan van Meerdervoort de dupe van deze truc.

De vrouw liep op de Laan van Meerdervoort toen iemand in een auto haar aansprak. Deze vrouw vroeg haar waar ze een apotheek kon vinden en het slachtoffer wees naar de dichtsbijzijnde apotheek. De vrouw was zo blij dat ze vijf gouden kettingen om de nek van het slachtoffer hing. Dit wilde ze niet en de andere vrouw haalde de kettingen weer weg. Later komt de Haagse erachter dat haar eigen gouden ketting verdwenen is, maar dat ze nog wel een nepketting om haar nek heeft.De verdachte was licht getint, had een normaal postuur en was ongeveer 1.70 meter lang. Ze had donker haar en droeg een donkere jas. De vrouw kwam uit een donkere auto.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…