Home Zuid-Holland Den Haag Hoofdtelefoon weggerukt

Hoofdtelefoon weggerukt

De hoofdtelefoon van een 14-jarige jongen werd dinsdag 5 maart weggerukt in de Bresterstraat. Het slachtoffer stapte rond 15.30 uur in de tram en zag een aantal haltes verder twee jongens instappen die naar hem keken. Toen de 14-jarige jongen vervolgens uitstapte bij de halte Jonckbloetplein, zag hij dat de twee andere jongens ook de tram uit gingen. Toen hij over het voetpad van de Bresterstraat liep, zag hij de twee jongens aan komen rennen. Een van de jongens rukte zijn hoofdtelefoon van Beats bij dr. Dre van zijn hoofd gerukt. Vervolgens renden de verdachten weg over de Bresterstraat en gingen de Laakkade op in de richting van de Genestetlaan.

Signalement:

Een van de jongens had een wat donkere huidskleur, hij was ongeveer 1.80 meter lang en had een mager postuur. Hij droeg een grijze pet met daarop de tekst ‘Kings’ en een grijze skinny jeans en witte sportieve schoenen.

De andere verdachte is ook donker getint; hij was ongeveer 1.70 meter en had een breed postuur. Hij droeg een blauwe pet en een wit met blauw jack en een spijkerbroek.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…