Home Zuid-Holland Den Haag Drie jongeren aangehouden na plegen vernielingen

Drie jongeren aangehouden na plegen vernielingen

De politie heeft zaterdag 24 om 00.30 uur twee jongens van 19 en 20 uit Zoetermeer en een 19-jarige jongen uit Nootdorp aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen en baldadigheid.

Een getuige had gezien dat een groep van vier personen zich baldadig gedroeg op de Bezuidenhoutseweg, ter hoogte van de Koningin Marialaan. Een van de jongens zou een fiets hebben vernield. Daarnaast waren er vuilnisbakken, verkeershekken en fietsen vernield danwel omgegooid. Agenten die naar de melding werden gestuurd zagen meerdere jongens rennen vanuit de richting van de Bezuidenhoutseweg. Drie van hen konden worden aangehouden. Een van de jongens werd herkend door de getuige en de anderen zouden bij de groep zijn geweest tijdens de vernielingen. De jongeren zijn in de loop van zondagmorgen heengezonden. De politie doet verder onderzoek en verzoekt eigenaren die schade hebben aangifte te doen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…