Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Coldcase Urvin Pedro Brandborg bij Opsporing Verzocht en Team West

Den Haag – Coldcase Urvin Pedro Brandborg bij Opsporing Verzocht en Team West

De 27-jarige Urvin zou in september 2004 naar de Dominicaanse Republiek, mogelijk met een vals paspoort zijn gereisd. Na zijn vertrek belt hij zijn zus en zegt dat hij goed is aangekomen. Daarna hoort zij niets meer van hem. Zijn familie doet er alles aan om uit te zoeken waar hij is. Net als een stichting die contacten heeft met buitenlandse gevangenissen. Bekend is dat Urvin in criminele kringen verkeerde. In Opsporing Verzocht en Team West wordt een reconstructie getoond van zijn leven.

Verder aandacht voor de volgende zaken in Team West:

Leiden | Overval supermarkt Hoogvliet
Op woensdag 2 oktober 2019 wordt rond 20.10 uur supermarkt Hoogvliet aan de Philipsburgstraat in Leiden door een gewapende man overvallen. Onder dreiging van een pistool pakt de overvaller geld uit de kassa. Daarna is de man met buit de winkel uitgevlucht. In Team West worden beelden van de verdachte getoond.

Waddinxveen | Verkoop gestolen auto 
Op 26 augustus 2019 wordt op de Cannenburglaan in Den Haag een auto gestolen. Op 11 september 2019 wordt de auto via een bekende verkoopwebsite voor voertuigen verkocht. Eenmaal thuis komt de koper erachter dat de auto op naam staat van iemand anders. De man die de auto heeft verkocht heeft wordt op camerabeelden getoond in Team West.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht: dinsdag om 20.35 uur op NPO1. Herhaling op woensdag rond 12.00 uur op NPO2.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…