Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van schietincident

Den Haag – Getuigen gezocht van schietincident

Na een melding van een schietincident aan de Rijswijkseweg, kruising met de Van Leeuwenhoekstraat dinsdagmiddag 25 juni rond 17:35 uur doet de politie onderzoek. Volgens ooggetuigen zouden er twee mannen beschoten zijn door een andere man. Zowel de slachtoffers, als de verdachte zijn gevlucht. Het is onbekend of er gewonden zijn. Er is nog niemand aangehouden.

De auto van een omstander werd geraakt door een kogel. Deze auto wordt nader onderzocht. Verder vonden agenten in de omgeving van de Trekweg de mogelijke achtergelaten vluchtscooter aan. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek. De politiehelikopter hielp mee in de zoektocht naar verdachten, maar die zijn hierbij niet aangetroffen. Rechercheurs doen uitgebreid sporenonderzoek in de omgeving van de Rijswijkseweg. Ook doen agenten er buurtonderzoek.

De politie zoekt getuigen van het schietincident.. Hebt u iets gezien of gehoord? Of bent u in het bezit van camerabeelden? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie herkent schutter woning Transvaalstraat?

Een woning aan de Transvaalstraat is in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 augustus mee…