Home Overijssel Deventer Zutphen – Gezocht – Echtpaar overvallen in hun woonwagen

Zutphen – Gezocht – Echtpaar overvallen in hun woonwagen

Op zondagavond 8 juli 2018 raakt een 70-jarige man zwaargewond wanneer hij en zijn echtgenote in hun woonwagen aan de Berkenlaan rond 21.00 uur worden overvallen door twee gemaskerde mannen.

Er vindt bij de overval op die 8ste juli een worsteling plaats en er wordt geschoten. De bewoner raakt zwaargewond en wordt dezelfde avond nog geopereerd in het ziekenhuis. De overvallers vluchten daarna in een auto in de richting van de Den Elterweg. Vermoedelijk reden zij in een zwarte auto, een VW Golf.
Onderdeel van het politieonderzoek is een uitgebrande auto aan de Eerbeeksedijk in Loenen. In de nacht van 8 op 9 juli wordt daar rond 02.00 uur een brandende auto gevonden. Het rechercheteam houdt er rekening mee dat er een verband is tussen de woningoverval en de uiteindelijk uitgebrande auto.
 

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt derde verdachte aan voor schietincident

Een 24-jarige man uit Zwolle is in november aangehouden omdat hij verdacht wordt van betro…