Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen horen schoten, politie doet onderzoek

Den Haag – Getuigen horen schoten, politie doet onderzoek

Op dinsdagavond 31 juli rond 23:15 meldden getuigen bij de politie dat zij schoten hoorden in de omgeving van de Scheveningseweg en de Duinstraat. Er werden geen gewonden of verdachten aangetroffen in de omgeving. De politie onderzoekt de zaak.

Volgens getuigen zou een ruzie na een aanrijding zijn uitgemond in een vechtpartij tussen zes jongeren. Hierbij zouden schoten gehoord zijn. Ter plaatse werden door agenten echter geen verdachten of slachtoffers aangetroffen, ook vonden zij geen lege hulzen. Wel werden er drie balletjes gevonden uit een balletjespistool.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder va…