Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Vrouw beroofd van tas

Nieuwegein – Vrouw beroofd van tas

Op dinsdagmiddag 31 juli werd een vrouw van haar tas beroofd op de Korenbloemstraat. De politie onderzoekt de beroving en is op zoek naar getuigen.

Rond 13.40 uur liep de vrouw op de Korenbloemstraat. Zij had net boodschappen gedaan bij een winkel op het winkelcentrum Hoog Zandveld en was op weg naar huis. Plotseling greep een onbekende man haar tas uit haar hand en ging er direct vandoor in de richting van de Klaproosstraat. Het slachtoffer, een 69-jarige inwoonster van Nieuwegein, raakte niet gewond maar is wel hevig geschrokken. Agenten deden onderzoek in de omgeving waarbij zij ondersteuning kregen van de politiehelikopter. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachten bekend na tonen beelden in twee Amersfoortse zaken

In twee zaken zijn verdachten bekend geworden dankzij beelden op social media en in opspor…