Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Jonge verdachten van woninginbraak aangehouden

Zoetermeer – Jonge verdachten van woninginbraak aangehouden

Door een alerte getuige van een woninginbraak heeft de politie zaterdagavond 3 februari uiteindelijk drie verdachten van een woninginbraak aangehouden. Het gaat om drie jonge verdachten uit Zoetermeer van 13 en 15 jaar (2).

De getuige die zijn hond uitliet hoorde omstreeks 21.50 uur glasgerinkel bij een woning aan de Palestrinarode en zag in de achtertuin twee jongens staan. Hij sprak de jongens aan waarna deze er vandoor wilden gaan. Een van de verdachten wist hij nog vast te pakken, maar de ander wist toen nog te ontkomen. De getuige belde de politie en droeg de verdachte aan de agenten over. Door deze aanhouding werd al snel ook de identiteit van een tweede verdachte bekend. Na onderzoek kwam ook een derde verdachte, de 13-jarige, in beeld. Ook hij werd aangehouden. De verdachten zitten nu nog vast voor verhoor en verder onderzoek.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…