Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Filiaal van Blokker overvallen, politie zoekt getuigen

Den Haag – Filiaal van Blokker overvallen, politie zoekt getuigen

Een filiaal van de Blokker aan de Grote Marktstraat is woensdag 27 december omstreeks 06.45 uur door twee mannen overvallen. Na de overval sloegen de daders moet buit op de vlucht. De politie is op zoek naar getuigen.

De daders drongen rond 06.45 uur de Blokker binnen en dwongen een aanwezige medewerker de kluis te openen. De medewerkers probeerde nog te ontkomen, maar werd uiteindelijk door de daders in een ruimte opgesloten. De overvallers sloegen met een onbekend geldbedrag op de vlucht.

De politie startte direct een buurtonderzoek, maar troffen de daders niet meer aan.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Ruzie ontaardt in veel schade en vondst wapen

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de…