Home Utrecht Nieuwegein Kapelle – Drietal in België aangehouden na poging woninginbraak

Kapelle – Drietal in België aangehouden na poging woninginbraak

Zaterdagavond zijn in het havengebied van Antwerpen drie mannen aangehouden na een poging tot woninginbraak aan de Klaproos in Kapelle.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.40 uur van een bewoner aan de Klaproos een melding dat hij op de bewakingsbeelden zag dat twee onbekende mannen naar de achterzijde van zijn woning liepen. Hij was niet huis en vreesde dat het duo wilde inbreken. Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar Kapelle en zette de omgeving af. Bij de woning werd niemand meer aangetroffen. Een alerte man vertelde tegen agenten dat drie mannen in een auto waren gestapt. Hij gaf het signalement van dit voertuig op.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Valse aangifte beroving

De politie maakt dossier op voor valse aangifte tegen een aangever die verklaarde op 12 ju…