Home Zuid-Holland Zoetermeer Den Haag – EVA-team haalt eeuw celstraf binnen

Den Haag – EVA-team haalt eeuw celstraf binnen

Het EVA-team hield op woensdag 8 november omstreeks 11.30 uur een 64-jarige Zoetermeerse aan op de Van Alkemadelaan. Agenten zochten haar sinds september, omdat ze probeerde te ontkomen aan haar opgelegde gevangenisstraf voor uitbuiting en mensenhandel.

De rechtbank Den Haag veroordeelde de vrouw tot een gevangenisstraf van 36 maanden en het betalen van een schadevergoeding aan haar slachtoffer van ruim 66.000 euro. Het EVA-team ging op zoek naar haar en kwam er achter dat de 64-jarige naar het buitenland was vertrokken. Afgelopen week kwamen agenten erachter dat ze weer in Nederland was en hielden haar aan in Den Haag.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten bedreigd, verdachte aangehouden

Twee politieagenten hielden maandagochtend 16 juli een 43-jarige man uit Den Haag aan die …