Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Onderzoek na poging woningoverval

Den Helder – Onderzoek na poging woningoverval

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een poging woningoverval die zondagavond plaatsvond. Drie onbekend gebleven mannen probeerden zondagavond een woning binnen te dringen bij een woning aan de Coenraad Botstraat.

De geschrokken bewoner verdedigde zich echter kranig en wist de mannen naar buiten te werken. Hij raakte hier niet bij gewond en de daders gingen zonder buit ervandoor in onbekende richting. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar dit incident, met de politiehond gezocht naar de daders en buurtonderzoek gehouden.

Heeft u iets verdachts gezien afgelopen zondagavond tussen 19.00 en 20.00 uur, dat te maken kan hebben met bovenstaande poging overval en nog niet met de politie gesproken? Belt u dan svp met de recherche in Den Helder via telnr. 0900-8844.

2017228378

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…