Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht beroving IJzerwerf

Den Haag – Getuigen gezocht beroving IJzerwerf

Politieagenten kregen zaterdag 4 november om 21.20 uur een melding dat een man en een vrouw op de IJzerwerf beroofd waren.

De slachtoffers zaten in een auto toen twee mannen de deur van de auto opentrokken. Zij bedreigden de 31-jarige Haagse met een wapen en sloegen en schopten haar. Ook bedreigden het tweetal de mannelijke inzittende van de auto, een 28-jarige Rotterdammer, met een wapen. De twee verdachten, in het donker gekleed en voorzien van gezichtsbedekking, namen met geweld de handtas van het vrouwelijke slachtoffer mee en renden vervolgens naar een gereedstaand voertuig. In dit grijze voertuig met vier deuren zat mogelijk een derde persoon. De vrouw heeft zich na de beroving in een ziekenhuis aan het verwondingen laten behandelen. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…