Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Automobilist laat zwaargewonde voetganger liggen en rijdt door

Rotterdam – Automobilist laat zwaargewonde voetganger liggen en rijdt door

Een 32-jarige voetganger raakte in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond in zijn woonplaats. Hij stak de Westblaak over en werd aangereden door een personenauto. De bestuurder reed door en liet het slachtoffer op straat liggen. Getuigen belden de hulpdiensten. Later die nacht vond de politie een beschadigde auto in het centrum van Rotterdam. De politie nam deze auto in beslag en doet onderzoek naar het ongeval.

Het ongeval vond even voor vier uur plaats op de Westblaak in de richting van het Eendrachtsplein. Getuigen belden de hulpdiensten. Het slachtoffer werd op de rijbaan gereanimeerd, maar kon met ademhaling naar het EMC worden vervoerd. Inmiddels is hij weer aanspreekbaar.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…